Voorstellen

Ik ben Margreth Koning en sinds 1991 actief in de paardensport. De eerste paar jaar recreatief, maar vanaf 2006 fanatiek wedstrijdruiter. Ik train meerdere jonge paarden in de week, rijdt paarden voor derden en daarnaast geef ik nog een aantal uur les in de week. Aan huis heb ik een pensionstal waar ik ook me werkzaamheden uitvoer. Het inrijden van paarden behoort tot de mogelijkheden.

In 2010 heb ik de ORUN cursus gedaan, instructeur niveau 2. Veel theorie, maar ik wilde me toch meer verdiepen in het wel en wee van het paard.

In 2011 ben ik in aanraking gekomen met de opleiding “sportmassage voor paarden” bij ‘de Bascule‘ in Lage Zwaluwe. Onder leiding van een bewegingswetenschapper en dierfysiotherapeut Gisella Bartels heb ik na het behalen van alle 4 certificaten in januari 2013 mijn diploma behaald.

Daardoor ben ik opgenomen in het kwaliteitsregister van Paardenmassage Nederland. Elk jaar word ik verplicht een nascholing te volgen om zo up-to-date te blijven zodat ik kan blijven voldoen aan de gestelde kwaliteiten.

 

Diploma_Sportmassage, Klik om te vergroten